Naar het nieuwsoverzicht

Feestelijke oplevering nieuw woonzorgcentrum: Heide

Vrijdag 31 maart vond de oplevering van ons nieuwe woonzorgcentrum Heide plaats. Samen met onder meer Houta Bouw, Hoppenbouwers en Welvaarts en Nelissen Ingeneursbureau hebben we een duurzaam en energieneutraal gebouwd dat klaar is voor de toekomst. Zowel op het gebied van duurzaamheid, als in het gebruik van de nieuwste domotica toepassingen. Bewoners en medewerkers dragen straks allemaal een armbandje waarmee de juiste deuren vanzelf opengaan. Ook kunnen bewoners genieten van een prachtige groene binnentuin waar ze met hun bezoek lekker in het zonnetje kunnen zitten.

Een nieuw thuis voor de bewoners van Akert

Eind juni verhuizen onze bewoners van locatie Akert naar Heide. Woonzorgcentrum Akert is verouderd en past niet meer bij de visie op zorg van Anna Ouderenzorg. In Heide gaan we wonen in en werken met sociotherapeutische leefsferen, die aansluiten bij de speciale behoeften van onze cliënten. Zo krijgen we bijvoorbeeld een huiskamer voor bewoners voor wie dagstructuur heel belangrijk is. En een andere huiskamer voor bewoners voor wie rust juist heel belangrijk is. Het pand is hier volledig op ingericht en ligt middenin een groene omgeving waar ook de locaties Berk en Heuvel van Anna Ouderenzorg zijn gevestigd.

Open dag Heide - Anna Ouderenzorg

Zaterdag 3 juni tussen 11:00 en 15:00 uur is de open dag van Heide – Anna Ouderenzorg. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Bewoners, familie, mantelzorgers, vrijwilligers, medewerkers, collega’s