Naar het nieuwsoverzicht

Alle bewoners zijn van Akert naar Heide verhuisd!

In de week van 19 juni t/m 23 juni zijn alle 79 bewoners van Akert verhuisd naar het nieuwe woonzorgcentrum van Anna Ouderenzorg: Anna Heide. In totaal is er maar liefst 2.000 kuub aan spullen verhuisd, in 1.800 verhuisdozen en 63 volle vrachtwagens.

Woonzorgcentrum Akert voldeed niet meer aan de huidige eisen. De technische staat was op orde, maar het gebouw was verouderd en paste niet meer bij onze visie op zorg. Daarom hebben we het nieuwe woonzorgcentrum Heide gebouwd op het terrein van Grote Bos, bij Berk en Heuvel. In Heide kunnen 84 bewoners terecht voor psychogeriatrische verpleeghuiszorg. In dit gebouw kunnen we de beste zorg geven, in huisvesting die voldoet aan de nieuwste eisen. Het gebouw is modern, duurzaam en ingericht op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van domotica. Er is veel wooncomfort, met ruime, lichte kamers. We gaan daar wonen en werken met leefsferen, waarbij gekeken wordt wat het beste past bij iedere individuele bewoner.

Het gebouw is modern, duurzaam en ingericht met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van domotica. Er is veel wooncomfort, met ruime, lichte kamers. We gaan daar wonen en werken met leefsferen, waarbij gekeken wordt wat het beste past bij iedere individuele bewoner. Er is een fijne, grote binnentuin. In dagbesteding Groote Heide kunnen cliënten terecht voor gezellige activiteiten.

Wij wensen alle bewoners en medewerkers veel woon- en werkplezier!