Naar het nieuwsoverzicht

Verkeershinder Laan der Vier Heemskinderen Geldrop

Op maandag 9 september 2019 start de aanleg van de busbaan aan de zuidzijde van de Laan der Vier Heemskinderen, tussen het Bogardeind en de Dommeldalseweg.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van een busbaan en het aanpassen van de verkeersregelinstallatie. Tijdens de werkzaamheden is de zuidelijke rijbaan van de Laan der Vier Heemskinderen tussen het Bogardeind en de Dommeldalseweg afgesloten voor al het verkeer. De noordelijke rijbaan en de fietspaden blijven beschikbaar. De uitvoering gaat naar verwachting 4 weken duren, van maandag 9 september tot en met vrijdag 4 oktober 2019 duren.

Bereikbaarheid

De wijk Akert en woonzorgcentrum Akert zijn bereikbaar via het Bogardeind, aansluiting Beukelaar. Het St. Anna Ziekenhuis is bereikbaar via de normale routes. Houd wel rekening met eventuele vertraging.

Bus lijn 324

Tijdens de werkzaamheden vervallen de haltes St. Anna Ziekenhuis en Akert. Er is een tijdelijke halte op Bogardeind tegenover het ziekenhuis.

Omleidingen

Het doorgaande verkeer vanuit Heeze/A67 richting Nuenen en Mierlo wordt omgeleid via de route Emopad-Gijzenrooiseweg-Eindhovenseweg-Nieuwedijk.

Meer informatie

Hebt u nog vragen? Of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Erwin Kropman of Bas van Lieshout van de afdeling Ruimte van de gemeente Geldrop-Mierlo. Zij zijn te bereiken via telefoonnummer 14 040 of 040 289 38 93.