Naar het nieuwsoverzicht

Meet team Anna en team Ananz

Werken in de zorg is interessant, bijzonder maar vooral ook leuk! Toch kiezen er nog altijd onvoldoende mensen voor de zorg. Daarom gaat een aantal collega’s van het St. Anna Ziekenhuis en Ananz laten zien hoe het écht is om in de zorg te werken.

Collega’s op pad om de kleine dingen te laten zien die er bij ons toe doen. Werken bij het St. Anna Ziekenhuis, Ananz en TopSupport is anders dan waar ook in de zorg. Dat komt door de manier waarop wij het samen doen. Warmte en collegialiteit, korte lijntjes, verantwoordelijkheid en steun, gezien worden, gezelligheid. Die dingen koesteren we met zijn allen. En dat willen we graag aan iedereen laten zien.

Op Instagram geven @team_annaziekenhuis en @team_ananz een kijkje achter de schermen. Dat doen ze door zelf foto’s, filmpjes en vlogs te maken van hun werk. Spontaan en eerlijk. Soms met een knipoog, maar ook serieus. Heel herkenbaar dus.

Waarom doen we dit?

We zoeken nieuwe collega’s. Maar dat is niet zo gemakkelijk, want er is een groot tekort aan mensen in de zorg. Daar hebben we last van, vooral in het ziekenhuis en bij Ananz. En daarom is het belangrijk dat potentiële collega’s kunnen zien hoe het hier écht is. Zodat ze ons beter leren kennen en misschien wel denken: daar wil ik ook werken!

Deze video wordt getoond na het accepteren van cookies