Naar het nieuwsoverzicht

Hospice 't Baken van Ananz zoekt nieuwe vrijwilligers

Op donderdag 16 januari organiseert hospice ’t Baken van Ananz een inloopochtend voor iedereen die geïnteresseerd is om vrijwilliger te worden. 

In hospice ’t Baken verblijven 6 gasten die in de laatste fase van hun leven zijn en voor wie thuis sterven niet mogelijk is. Ze krijgen medische zorg, maar we proberen het voor de mensen in die laatste maanden van hun leven zo aangenaam mogelijk te maken. Vrijwilligers zijn daarbij zeer belangrijk.

Wat vragen wij van vrijwilligers?

We zijn op zoek naar betrokken vrijwilligers die willen meehelpen in de zorg, het huishouden of het bereiden van maaltijden. Werken in een hospice is een bewuste keuze. Je kunt echt het verschil maken. Onze vrijwilligers kunnen luisteren en zich inleven in anderen. Ze respecteren ieders wensen, normen en waarden en zijn gemiddeld 4 uur per week beschikbaar.

Vrijwilligers krijgen er ook wat voor terug. Denk aan fijne collega’s, opleidingen, workshops en voordeel bij tal van winkels en organisaties in Geldrop.

Meer informatie

Iedereen die meer informatie over vrijwilligerswerk in hospice ’t Baken wil, is welkom op de inloopochtend op donderdag 16 januari. 

Praktische informatie inloopochtend

Datum donderdag 16 januari
Tijd van 10.00 tot 11.30 uur
Plaats Ananz - Heuvel, restaurant de Gasterij, Grote Bos 8 in Geldrop

Aanmelden is niet nodig. De koffie staat klaar.

Kun je er donderdag de 16de niet bij zijn, maar ben je wel geïnteresseerd? Neem dan contact op met Veroni Haans, coördinator vrijwilligers. Mail naar v.haans@st-anna.nl 

Op de foto vrijwilligers Jos en Mia. Zij koken iedere maandag in het hospice.