St. Anna Logo

Woonzorgcentrum Heuvel is één van de twee gebouwen die onderdeel zijn van locatie Berkenheuvel. Het gebouw, gelegen in een van de mooiste wijken van Geldrop, dichtbij de bossen en hei en omgeven door groen, biedt 25 revalidatieplaatsen (het Centrum voor herstel en revalidatie) en 60 plaatsen voor ouderen die verpleeghuiszorg nodig hebben in verband met lichamelijke beperkingen. Ook bieden wij hier dagbesteding aan. Daarnaast bieden wij op deze locatie een hospice waar palliatieve zorg geboden wordt.

Kleinschalig wonen

Ons uitgangspunt is dat cliënten zoveel mogelijk het leven blijven leven zoals zij dat willen. Met een eigen lichte kamer en een eigen voordeur met deurbel. Er is alle ruimte voor vertrouwde gewoontes en gebruiken en de vrijheid om dagindeling en dagritme zelf te bepalen.

Restaurant

Gasterij Bij de Boom, gevestigd op deze locatie, is het sfeervolle centrum voor ontmoeting en gezelligheid. Hier is iedereen welkom om te genieten. Cliënten van Berkenheuvel, maar ook wandelaars en fietsers die even uit willen blazen, kinderen die een ijsje komen eten of wijkbewoners. In de ronde serre met bijzondere lichtinval of bij lekker weer in de prachtige tuin kan een lekkere kop koffie gedronken worden. Het restaurant heeft een kleine kaart voor lunch en diner en is van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat open.