St. Anna Logo

In één van de mooiste wijken van Geldrop, dichtbij de bossen en hei, omgeven door groen ligt het Centrum voor herstel en revalidatie. Binnen dit centrum is alles erop gericht u na een operatie of ziekenhuisopname zo snel mogelijk weer zelfstandig thuis te laten functioneren. Wij bieden u een professioneel en betrokken begeleidingsteam waar alle specialismen die u nodig kunt hebben, beschikbaar zijn. Een team van (para)medici, verzorgers, verplegers en activiteitenbegeleiders staat voor u klaar. Blijven er na uw revalidatie toch nog beperkingen bestaan? Dan kijken we samen met u hoe u hiermee om kunt leren gaan.

Tijdelijk verblijf

Deze video wordt getoond na het accepteren van cookies

Verzorgende IG en EVV-er Corina laat u in deze video zien hoe de revalidatie-afdeling van Anna Ouderenzorg eruit ziet.

Revalidatieprogramma

Omdat u tijdelijk bij het Centrum voor herstel en revalidatie verblijft, zal uw herstel sneller gaan. Alles wat u op een dag doet, is namelijk onderdeel van uw oefenprogramma. Dat kan gaan om uw persoonlijke verzorging, meehelpen met afwassen, tot zelf brood smeren en eventueel weer leren eten of praten. Iedere cliënt ontvangt een persoonlijk dagprogramma op maat.

Bezoek ontvangen

Wij vinden het belangrijk dat er genoeg tijd en ruimte over blijft om bezoek te ontvangen van een partner, familie of kennissen. Ook kunt u tijdens uw revalidatie soms even naar huis in overleg met de therapeuten. Uw sociale contacten behouden is belangrijk bij uw herstel. De morele en praktische steun van uw mantelzorger, familie of kennissen - in de periode van revalidatie-  kunnen uw helpen sneller te herstellen.