St. Anna Logo

In de directe omgeving van Nicasius liggen mooie nieuwe appartementen en aanleunwoningen van WoCom. Hier woont en huurt u zelfstandig, en kunt u gebruik maken van de zorg vlakbij van Nicasius. Ook kunt u (tegen betaling) meedoen aan allerlei activiteiten van het woonzorgcentrum.

Aanleunappartementen bij woonzorgcentrum Nicasius

Aan het spoor in Heeze verhuurt woCom 37 aanleunappartementen. De appartementen hebben een ruime woonkamer met toegang tot een inpandig balkon en twee slaapkamers. De hoofdslaapkamer is gekoppeld aan de badkamer. Op de begane grond is een gemeenschappelijke bijeenkomstruimte.

Aanleunwoningen bij woonzorgcentrum Nicasius

Aan het Berkelmanspad, Ds. Kremerstraat en Pastoor Somersstraat verhuurt WoCom aanleunwoningen speciaal voor senioren. De woningen hebben één of twee slaapkamer(s) en sommige woningen zijn voorzien van een tuin. Voorrang wordt gegeven aan kandidaten met een indicatie voor zorg.

Meer informatie over de aanleunappartementen en de aanleunwoningen van WoCom is te vinden op de website van woCom.

Zorg thuis

Anna Ouderenzorg biedt Zorg Thuis aan bewoners van de aanleunwoningen en aanleunappartementen. Mensen die thuis wonen kunnen hierdoor 24- uur per dag d.m.v. alarmering een beroep doen op zorg indien nodig. Het kan gaan om incidentele hulp, toezicht of begeleiding. Dit kan zowel gepland als ongepland. Ook wanneer u structureel behoefte heeft aan verzorging of verpleging kunt u afspraken maken met woonzorgcentrum Nicasius.