Naar het overzicht

Brechtje - inwerken vanuit thuis leek me onmogelijk

Per 1 april startte Brechtje Schols, met haar nieuwe baan als Business Controller bij de St Anna Zorggroep. Een bijzondere periode om te starten, want er werd op dat moment volledig vanuit thuis gewerkt.

“Vanuit mijn vorige werkgever was ik niet gewend om thuis te werken dus ik zag er best wel tegenop. Want hoe werd ik ingewerkt? Het leek me onmogelijk om dat vanuit thuis te doen. Ondanks dat, ging ik vol goede moed aan de slag en ik moet zeggen dat het me enorm is meegevallen. Mijn collega’s van de afdeling Planning & Control hebben me heel goed op weg geholpen en bij vragen kan ik altijd bij hen terecht. De kennismaking met mijn nieuwe collega’s verliep natuurlijk anders dan anders. De meeste van hen ken ik enkel via mail of beeldbellen. Op basis daarvan kan ik gelukkig wel al zeggen dat het superfijne collega’s zijn!”

Kantoor aan huis 

In eerste instantie dacht ik, misschien wat naïef, dat het thuiswerken niet zo lang zou duren. Toen dit een kleine inschattingsfout bleek, zijn we net als de rest van Nederland aan het klussen geslagen. Het resultaat is een fijn kantoor in huis, waar ik rustig kan werken. 

Inmiddels heb ik mijn draai in het thuiswerken wel gevonden en een nieuw werkritme opgebouwd. Toch kijk ik er enorm naar uit om straks vanuit kantoor te mogen werken en eindelijk, zij het op 1,5 meter afstand, persoonlijk kennis te maken met al mijn collega’s.