Naar het overzicht

Angelique - ik mis het samen lunchen

Angelique Meijer werkt op de zorgadministratie bij Ananz. Ze is al enkele maanden thuis aan het werken en vindt het, als ze heel eerlijk is, wel een beetje saai.

“Ik mis mijn collega’s, het even snel sparren over iets, een praatje maken bij de printer en het gezamenlijke lunchen. Gelukkig houden we wel op andere manieren contact. Zo hebben we een appgroep aangemaakt waarin we regelmatig contact hebben met elkaar. We groeten elkaar iedere ochtend en delen door de dag heen verschillende berichten. Om de lol er een beetje in te houden delen we ook regelmatig flauwe grappen en hilarische filmpjes.”

Asterix-boeken
“Ik heb thuis gelukkig een fijne werkplek, met mooi uitzicht op het groen en een zelf geknutselde laptopstandaard. Komt mijn collectie Asterix-boeken toch nog van pas! De kans is groot dat we tot 1 september thuis moeten werken. Dat is balen, ik hoop echt eerder terug te kunnen naar kantoor. Maar gezondheid is natuurlijk belangrijker, dus er zit niets anders op dan me er bij neer te leggen en er samen met mijn collega’s wat van te maken!”