Ananz en het coronavirus

Zaterdag 26 juni worden bijna alle coronamaatregelen opgeheven. Wel blijft het nodig om 1,5 meter afstand te houden. Onze maatregelen op een rijtje:

Mondkapje

Het dragen van een mondkapje is niet meer verplicht.
Onze medewerkers die binnen 1,5 meter zorg verlenen en dus geen afstand kunnen houden dragen wel een chirurgisch mondkapje. Hoe lang ze die zorg verlenen is niet belangrijk. 
Medewerkers dragen ook een chirurgisch mondkapje als ze milde coronaklachten hebben en wachten op de uitslag van de test. 

Op bezoek

Bezoekers dragen geen mondkapje, maar houden wel altijd 1,5 meter afstand. Op de kamer of het appartement van de bewoner, in de gemeenschappelijke ruimten, binnen en buiten. Bezoekers worden gevraagd om een andere oplossing te zoeken als het niet mogelijk is om 1,5 meter afstand te houden. Zo kunnen ze bijvoorbeeld samen naar buiten voor een wandeling.

Groepsactiviteiten

De groepsactiviteiten binnen en buiten gaan weer door. Ook hier geldt de 1,5 meter afstand.

Gasterij Bij de Boom

In de Gasterij bij Heuvel is het ook niet meer nodig om een mondkapje te dragen. Maar ook daar houdt iedereen, binnen en op het terras, 1,5 meter afstand. Het blijft verplicht om te reserveren, dat mag ook aan de deur. Bij binnenkomst vullen bezoekers nog steeds een formulier in, en er mogen maximaal 4 personen aan een tafel zitten.

Basisregels

  • Desinfecteer uw handen.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Heeft u klachten? Kom niet op bezoek en laat u testen.
HR ANZ21014 01 A1 Corona Poster